Microsoft Consultancy

Redcoat IT heeft uitgebreide expertise van Microsoft technologie,Redcoat heeft innovatieve oplossingen op verschillende terreinen zoals:

Microsoft Consultancy

Redcoat IT heeft uitgebreide expertise van Microsoft technologie,Redcoat heeft innovatieve oplossingen op verschillende terreinen zoals:

Office 365 & Lync


Onze Microsoft Office 365 & Lync competenties helpen u om de toegang tot informatie te vergroten, samenwerking te verbeteren en de productiviteit te verhogen.
Office 365 geeft uw organisatie mobiliteit en bied tegelijk een gemakkelijke manier samenwerken.
Daarnaast vermindert Office 365 het de werkdruk van uw IT medewerkers.

  • Overal en altijd beschikbaarheid over de persoonlijke Office omgeving
  • Toepassingen en documenten altijd toegankelijk via de Cloud
  • Altijd toegang tot persoonlijke instellingen
  • Office streamen naar een willekeurige PC

Microsoft Hyper V


Microsofts integratie van hypervisor en management-technologieën is uniek in de markt van vandaag. Virtualisatie maakt IT-omgeving veilig, flexibel en schaalbaar.
De bewezen oplossingen op het gebied van datacenter management en virtualisatie bieden betrouwbaarheid en kosteneffectiviteit. Onze kennis op het gebied van Virtualisatie helpt u verder om meer Agile, Flexibel en kostenbesparend te zijn op het gebied van Datacenter tot Cloud & Mobile devices. Daarnaast bieden wij ook expertise op het gebied van VMware en Hyper converged solutions.

Cloud computing


Cloud computing verandert de manier waarop uw organisatie ICT-bronnen gebruikt en de rol van IT in uw organisatie. Onze consultants brengen op uw verzoek haarfijn in beeld hoe Cloud computing de efficiency van uw organisatie dient. Wij adviseren u graag over het bepalen van een strategie en ondersteunen u in het uitvoeren van uw beslissingen. Bij Cloud Computing worden resources of applicaties geleverd als webservice. Kern van Cloud Computing is dat resources of applicaties op aanvraag beschikbaar worden gesteld. Dit alles geschied op een snelle en gemakkelijke manier. Daarnaast is een voordeel van Cloud Computing dat het makkelijk te beheren is.

Cloud en de veranderende rol van de IT-afdeling

De overgang naar Cloud brengt niet alleen veranderingen mee voor de applicatiearchitectuur, security, outsourcing en regie. Cloud computing verandert de manier waarop uw organisatie ICT-bronnen gebruikt en de rol van IT in uw organisatie. Onze consultants brengen op uw verzoek haarfijn in beeld hoe Cloud computing de efficiency van uw organisatie dient. Wij adviseren u graag over het bepalen van een strategie en ondersteunen u in het uitvoeren van uw beslissingen.

STUUR ONS EEN E-MAIL

Wij horen graag van u

info@redcoat.nl

BEL ONS

Wij staan u graag te woord

030-604 4415

STUUR ONS EEN E-MAIL

Wij horen graag van u

info@redcoat.nl

BEL ONS

Wij staan u graag te woord

030-604 4415