Over ons

Redcoat IT is een detacheringsbedrijf van ICT-specialisten en ICT management dat is gespecialiseerd in:• Het managen van ICT-projecten en –afdelingen• Consultancy op gebied van SCOM, Office 365 & CLOUD oplossingen.• Informatie security management (CISO), in de vorm van CISA gecertificeerde managers.• Middleware en Hybrid Cloud oplossingen.

Over ons

Redcoat IT is een onafhankelijk bedrijf dat is gespecialiseerd in:• Het managen van ICT-projecten en -afdelingen.• Consultancy op gebied van SCOM, Office 365 & CLOUD oplossingen.• Informatie security management (CISO), in de vorm van CISA gecertificeerde managers.• Middleware en Hybrid Cloud oplossingen.

Wij helpen onze klanten met vraagstukken op het gebied van kennis, continuïteit en vernieuwing.
Onze diensten richten zich op het bouwen, beheren en verbeteren van Bedrijfskritische ICT-infrastructuur, met uw bedrijfsdoelstellingen als centraal uitgangspunt.

Redcoat IT richt zich voornamelijk op de top 500 organisaties in Nederland in diverse bedrijfstakken waaronder: overheid, financiële instellingen, en business services.
Wij willen voor onze klanten een partner zijn die toegevoegde waarde biedt op de lange termijn door kennis en oplossingen te leveren met een hoge kwaliteit.
Wij zijn een partij die ICT op juiste wijze verbindt met uw Business, en niet vanuit ICT alleen redeneren, maar juist vanuit uw bedrijfsdoelstellingen gepaste ICT oplossingen bedenken.
Naar onze medewerkers willen we een uitstekend en betrouwbaar werkgever zijn die, naast goede arbeidsvoorwaarden, een specialistisch thuis kan bieden waar medewerkers zich persoonlijk kunnen ontwikkelen in een open, professionele en informele werkomgeving. Van onze medewerkers verwachten wij Innovatie en Excellence.
We hebben een continue drive om onze kwaliteit van dienstverlening en onszelf te verbeteren. We hechten waarde aan openheid en duidelijke korte lijnen in onze communicatie. We hebben een informele omgang met elkaar waarin we respect tonen voor ieder individu.

Wij werken o.a. voor